Стріляли в потилицю: на Київщині виявили тіло ще одного цивільного, вбитого росіянами

Стріляли в потилицю: на Київщині виявили тіло ще одного цивільного, вбитого росіянами

Фото
Укрінформ
Поблизу села Вишеград Київської області правоохоронці виявили тіло мирного жителя, якого російські військові вбили пострілом у потилицю.

Про це поліція Київської області повідомляє у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Днями у лісі біля села Вишеград, де розташовувалися позиції армії російської федерації, знайшли тіло чоловіка. За попередніми даними, цивільного жителя агресори застрелили з вогнепальної зброї в голову", - ідеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що 41-річний житель Волинської області торік приїхав працювати будівельником у село Колонщина під Макаровим. Він зник у районі, де базувалися війська загарбників.

Читайте також: Під Макаровом знайшли тіло закатованого росіянами чоловіка

За словами начальника Головного управління Національної поліції в Київській області Андрія Нєбитова, правоохоронці вже розшукали сестру загиблого.

Тіло вбитого оглянули та скерували на судмедекспертизу, яка встановить остаточну причину смерті. Надалі його передадуть рідним для поховання.

Як повідомляв Укрінформ, у Київській області ексгумували тіла понад 1,3 тис. мирних жителів, убитих російськими загарбниками, особи понад двохсот загиблих лишилися невстановленими.

Фото: Поліція Київської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-