росіяни хочуть «віджати» АЗС на Херсонщині, щоб продавати там пальне з Криму

росіяни хочуть «віджати» АЗС на Херсонщині, щоб продавати там пальне з Криму

Аудіо
Укрінформ
У Херсонській області росіяни планують привласнити автозаправні станції та продавати завезене з тимчасово окупованого Криму пальне.

Як передає Укрінформ, про це Служба безпеки України повідомляє у Фейсбуці.

“Окупаційна влада на Херсонщині “віджимає” приватний бізнес у місцевих підприємців. Загарбники хочуть привласнити регіональні АЗС, щоб на них продавати завезене з Криму пальне”, - ідеться в повідомленні.

Про це свідчить перехоплена СБУ розмова між “гауляйтером” Генічеська Геннадієм Сиваком і так званим радником “голови” Криму Рустемом Німетуллаєвим.

Читайте також: На Херсонщині росіяни погрожують підприємцям, які відмовляються виставляти цінники у рублях – депутат

“Если можно будет работать через заправки брошенные, сегодня же никто туда бензин не возит? Нет! Ну, по законам “спецоперации” можно пользоваться ими. Мы завозим, сливаем и продаем”, – пропонує Німетуллаєв.

Сивак погоджується з пропозицією, але переймається, щоб “бабло из под носа не увели…”, бо не хоче залишитись без додаткового “заробітку”. “Ну, надо же персонал… Ты же понимаешь в чем проблема?! Лавандос, как? То есть, мне нужно организовать инкассацию, аудит, чтобы они ничего не перли…”, – говорить він.

В СБУ зазначають, що ідеї “руZZкого міра” розраховані хіба що на глядачів російського телебачення, а українські території потрібні, щоб грабувати країну у промислових масштабах.

Читайте також: Загарбники «віджимають» приміщення у бізнесу на Херсонщині

Як повідомляв Укрінформ, 30 травня заступник міністра аграрної політики та продовольства Тарас Висоцький заявив, що росіяни вкрали майже півмільйона тонн зерна із тимчасово захоплених територій України, зокрема з Херсонщини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-