Продюсерка «Зоряних війн» відвідала у львівській лікарні постраждалих від війни дітей

Продюсерка «Зоряних війн» відвідала у львівській лікарні постраждалих від війни дітей

Фото
Укрінформ
Продюсерка «Зоряних війн» Трейсі Сіворд завітала до дітей, постраждалих внаслідок військових дій із різних куточків України, які нині перебувають у лікарні Святого Миколая Першого медоб’єднання Львова.

Про це у Фейсбуці повідомила пресслужба лікарні, передає Укрінформ.

«Світова зірка поділилася суперсилами із дітками Лікарні Св. Миколая Першого медоб’єднання Львова! Трейсі Сіворд, продюсерка фільмів «Два папи», «Королева», «Зоряні війни» завітала до діток, постраждалих внаслідок військових дій із різних куточків України! Зустріч із Трейсі надихнула діток швидше одужувати та здійснювати мрії!» - ідеться у повідомленні.

Сіворд, Девід Лан (сценарист у Королівському дворі та художній керівник Young Vic) і Стівен Долдрі для The Walk Productions спільно з Handspring Puppet Company під керівництвом художнього керівника Аміра Нізара Зуабі працювали над створенням 3,5 метрової ляльки Амаль, яка символізує 10-річну дівчинку-мігрантку із Сирії. Та минулого року пройшла 8 тисяч кілометрів від кордону Сирії до Манчестера у Великій Британії у пошуках своєї матері.

Як повідомляв Укрінформ, 11 травня Амаль привезли до Львова, вона пройшлася центром міста з українською символікою та відвідала переселенців у мобільному містечку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-