У Тростянці на вокзалі знайшли колишній штаб росіян із камерою для тортур

У Тростянці на вокзалі знайшли колишній штаб росіян із камерою для тортур

Фото, відео
Укрінформ
У Тростянці Сумської області на залізничному вокзалі у колишньому штабі росіян виявили камеру для тортур із кров'ю на стінах.

Про це у Фейсбуці повідомив член наглядової ради Укрзалізниці Сергій Лещенко, передає Укрінформ.

З його слів, штаб та камеру для тортур виявили під час робочої поїздки керівництва Укрзалізниці в Тростянець.

"Це місто пережило місяць окупації та було звільнене наприкінці березня. Штаб загарбників був розміщений на вокзалі, а у підвалі біля туалету було виявлено камеру для тортур. Кров все ще залишилася на стіні", – написав Лещенко.

Він також повідомив, що тут же ворогом було зроблено дивні малюнки: російський солдат, літак, що скидає бомбу, хрест, змія та напис Russia.

"На другому поверсі прямо на стіні в кімнаті відпочинку вони намалювали карту військової операції. Дозволили собі лайку на адресу 93-ої бригади "Холодний Яр". Але в результаті саме ці воїни і вибили нечисть з Тростянця, перетворивши їх на сміття. Лише днями було виявлено останні рештки тіла одного з загарбників — відірвану ногу. Знайшли її… на даху вокзалу", – розповів Лещенко.

Він заявив, що Укрзалізниця планує всіх здивувати темпами відновлення інфраструктури у Тростянці: тут УЗ пообіцяла відновити зруйнований вокзал.

Читайте також: Волонтери міжнародного фонду готують обіди для Тростянецької громади

Як повідомлялося, під час першого місяця повномасштабного вторгнення росії Тростянець перебував в окупації, у місті російські війська розмістили штаб Кантемирівської дивізії.

Фото: Фейсбук Сергія Лещенка

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-