Руйнування та постраждалі внаслідок вечірніх обстрілів рф - зведення ОВА

Руйнування та постраждалі внаслідок вечірніх обстрілів рф - зведення ОВА

Укрінформ
російські війська вчора ввечері здійснили ракетні обстріли різних регіонів України. Є руйнування та постраждалі.

Як передає Укрінформ, про це ідеться у зведеній інформації обласних військово-цивільних адміністрацій про ситуацію в регіонах України станом на 8:00 4 травня.

У Луганській області внаслідок нічних ворожих обстрілів Лисичанська і Новодружеська двоє людей загинули, ще двоє поранені. З Луганщини минулої доби були евакуйовані 49 людей. По Сєвєродонецьку, Рубіжному, Лисичанську та Золотому російські війська завдали чотири ракетно-бомбових удари. Також ворог здійснив артобстріли Лисичанська, Сєвєродонецька, Попаснянської та Гірської громад. Пошкоджено 45 будинків та інших об’єктів.

Читайте також: Дві людини загинули внаслідок ракетно-бомбових ударів на Луганщині

У Донецькій області вчора ввечері росіяни обстріляли Авдіївський коксохімічний завод. Є загиблі і поранені. Сьогодні зранку ворог знову здійснив обстріл цього заводу. Пошкоджена інфраструктура. Деталі з’ясовуються. У Мар'їнській громаді напередодні ввечері вдалось відновити лінію 110 кВт на Красногорівку. О 21:30 Марїнку росіяни обстріляли запалювальними снарядами, спалахнули пожежі у приватному секторі. У районі с. Новомихайлівка обстріли тривають майже цілодобово.

Читайте також: На Донеччині ворог обстріляв цивільні об'єкти з мінометів та артилерії

Вночі війська рф вели неінтенсивні обстріли околиць Харкова, постраждалих немає. У Харківській області росіяни упродовж доби обстрілювали Дергачі, Золочів, Богодухів, Чугуїв. За добу шестеро людей поранені (Харків, Золочів, Первомайський). Одна людина загинула у Донецькій громаді Ізюмського району. На Ізюмському напрямку тривають бої.

Читайте також: рф хоче вийти за межі Ізюма, щоб захопити Краматорськ та Сєвєродонецьк - розвідка Британії

Ситуація у Херсонській області залишається складною, вночі лунали вибухи та обстріли. Загарбники продовжують мародерити.

Вночі був обстріляний один із районів Миколаєва. Жертв та постраждалих немає. Житлові будинки значних руйнувань не зазнали.

Відносно спокійно ніч минула у багатьох областях, проте напередодні ввечері ворог випустив ракети по різних регіонах України.

Так, на Вінничині, Київщині та у Запорізькій області ракети були знешкоджені ППО. На Кіровоградщині ракети влучили у тягову підстанцію, жертв немає. Ще одну ракету знешкодила ППО.

Читайте також: росія у вівторок випустила по Україні 18 крилатих ракет, вісім з них вдалося збити

На Одещині ввечері три ракети збила ППО, проте є влучання в інфраструктурні об'єкти у Арцизькій тергромаді. Постраждалих станом на ранок немає.

На Дніпропетровщині ввечері росіяни здійснили два ракетних удари по залізниці. Зруйновано тягову підстанцію. Одну людину поранено. Ніч минула без повітряних тривог.

На Закарпатті ввечері влучання ворожої ракети в електропідстанцію залізничної станції, жертв немає, пошкоджено розподільчий газогін. Тривають відновлювальні роботи.

На Львівщині також вчора ввечері ракетні влучання по електричних підстанціях. Завдано серйозних ушкоджень. Була затримка у русі потягів. Двоє людей, які перебували неподалік від місць вибухів, отримали поранення. Пожежі ліквідовані.

Читайте також: Над Львівщиною збили дві з шести ворожих ракет

Вчора ввечері росіяни тричі обстріляли території Сумської області зі своєї території. Близько 7-ї години ранку у Сумському районі вздовж кордону відпрацював ворожий вертоліт. Дані про втрати і руйнування уточнюються.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-