У захопленому росіянами Мангуші маріупольці з 6 ранку чекають на евакуацію

У захопленому росіянами Мангуші маріупольці з 6 ранку чекають на евакуацію

Укрінформ
У захопленому наразі російськими загарбниками селищі міського типу Мангуш на Донеччині мешканці Маріуполя, які виїхали із заблокованого Маріуполя, з 6-ї години ранку у понеділок, 2 травня, продовжують чекати і сподіватися на евакуацію до Запоріжжя.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомила Маріупольська міська рада.

«Мангуш. Люди чекають на евакуацію з шостої ранку. Попри всі невдалі спроби до того. Хай там що, але чекають. Хай там що, але є надія на успіх. Аби все вдалося», - йдеться у дописі.

Як повідомляла Маріупольська міська рада, за підтримки ООН та Червоного Хреста 2 травня погоджено дві додаткові локації для посадки людей в евакуаційну колону, яка виїде із Маріуполя. Це – селище Мангуш та Луначарське кільце біля Бердянська.

Читайте також: В Мангуші у братській могилі поховані від 3000 до 9000 маріупольців - цифри підтверджуються

У рамках спеціальної операції «Евакуація Азовсталь» сьогодні, 2 травня, вдалося вивезти з Маріуполя понад 100 цивільних осіб. 30 квітня командування полку «Азов» який боронить Маріуполь, повідомило, що з території заводу вдалося вивезти 20 жінок і дітей.

На території меткомбінату «Азовсталь» перебувають близько 1000 цивільних та українські військові, серед яких близько 600 поранених.

Агресія росії спричинила у Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-