На Київщині три населені пункти залишаються без водопостачання

На Київщині три населені пункти залишаються без водопостачання

Укрінформ
У Київській області лише три населені пункти залишаються без водопостачання.

Як передає Укрінформ, про це голова гуманітарного штабу Київської обласної державної адміністрації Олексій Кулеба повідомив у Телеграмі.

«На сьогодні повністю або частково відновлено надання послуг з централізованого водопостачання у 120 населених пунктах області із 123 у яких ця послуга була відсутня», - зазначив Кулеба.

За його словами, залишається без централізованого водопостачання лише 3 населені пункти Іванківської громади (села Джерела, Кухарі та Олізарівка). Разом з тим, у вказаних населених пунктах населення має можливість користуватись водою з дворових криниць.

Зокрема, 29 квітня запущено водогін, який забезпечить жителів міста Ірпінь питною водою із Києва. Населення Ірпеня та Бучі має доступ до питної води.

Читайте також: У районі Гостомеля відкрили тимчасову переправу через річку Ірпінь

Підключення селище Гостомель до електропостачання ДТЕК «Київські регіональні електромережі» перенесено на сьогодні, 2 травня. КП «Ірпіньводоканал» відновить надання послуги з централізованого водопостачання жителям після подачі електроенергії. Жителі селища мають доступ до питної води.

Водопровідні мережі селища Бородянка набрано водою, однак через суттєві пориви на водопровідній мережі, на 60% зруйновано запірні арматури - виникають перебої з постачанням води. Аварійні служби КП «Бородянка-тепловодопостачання» постійно працюють над ремонтом мереж.

Читайте також: У Бородянці вперше після визволення зіграли у футбол

Як повідомляв Укрінформ, у Київській області запрацювали уже 49 центрів адміністративних послуг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-