На Закарпатті хлопчик переселенець на один день став поліцейським

На Закарпатті хлопчик переселенець на один день став поліцейським

Відео
Укрінформ
На Закарпатті 8-річний хлопчик-переселенець, що переїхав з мамою із зони бойових дій, на один день став поліцейським.

Про це повідомили в Фейсбуці Поліції Закарпаття, передає Укрінформ. 

"8-річний Святослав нещодавно переїхав на Закарпаття. Під час однієї з розмов з ювеналами хлопчик поділився таємницею — мрією стати справжнім поліцейським. Тому у Всесвітній день виконання дитячих бажань поліцейські вирішили дати початок здійсненню заповітної дитячої мрії.Попередньо обговоривши сюрприз із мамою дитини, інспектори сектору ювенальної поліції під’їхали до будинку Святослава. Коли хлопчик з мамою вийшов на заплановану прогулянку — на нього чекали ювенали, поліцейська машина та майбутня екскурсія управлінням поліції області." - йдеться в повідомленні.

Святослав спостерігав, як працюють оператори колл-центру, разом із експертом-криміналістом спробував знімати відбитки пальців, вивчав поняття “дактилоскопія”, випробовував спеціальні інструменти, якими обладнаний автомобіль-лабораторія, що виїжджає на місця скоєння злочинів.

На завершення зустрічі Святослав побував у Кінологічному центрі поліції Закарпаття. Кінологи познайомили хлопчика зі службовими собаками, розповіли про чотирилапих вихованців різних порід, їхні звички, особливості характеру та кумедні випадки з ними.

Читайте також: Житло для переселенців: які будуть доступні формати?

Справжнє захоплення хлопчика викликала можливість посидіти за кермом поліцейського автомобіля, випробувати проблискові маячки та із задоволенням вигукнути в сигнальний гучномовець “Слава Україні!”.

Як розповіли у Поліції Закарпаття, у Святослава, як і у всіх діток та дорослих зараз, найбажанішою мрією є закінчення війни та мир в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-