У Маріуполі загарбники заселяють у пусті будинки невідомих

У Маріуполі загарбники заселяють у пусті будинки невідомих

Укрінформ
У Маріуполі російські загарбники заселяють невідомих людей у будинки мешканців, які виїхали з окупованої території. 

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомила Маріупольська міська рада.

«Відбирають – віддають іншим! У будинки маріупольців заселяють невідомих людей. Про це повідомила мешканка маріупольського селища Старий Крим. У будинки власників, які виїхали з окупованої території, заселяють невідомих. Такий дозвіл видає так звана селищна рада, яка працює під прапором «днр», - йдеться у повідомленні міськради.

Читайте також: ОП: росія відкидає пропозиції порятунку людей у Маріуполі, бо їй треба знищити місто і «Азов»

За словами мешканки селища Старий Крим, про те, що в неї в домі живуть люди, вона дізналася раніше, але через те, що зв'язку з родичами немає, сподівалася, що це сестра з іншого мікрорайону. «Але сьогодні мені повідомили, що селищна рада дала дозвіл певним людям. Я не можу уявити, що таке може бути в цивілізованому світі. Боляче усвідомлювати, що це відбувається у нашому рідному місті», - поскаржилася жінка.

Читайте також: Ірина з Маріуполя: Росіяни мстяться за 2014 рік, за те, що залишилися Україною 

У міськраді зазначили, що це не поодинокий випадок, коли загарбники заселяють у чужі будинки та квартири тих людей, кого самі ж залишили без даху над головою. Більше того, коли приїжджають власники по свої речі, нові мешканці можуть їх не віддати.

Це свідчить про те, що на окупованій території панує тотальне самоуправство та беззаконня, підкреслили у Маріупольській міській раді.

Читайте також: Прикордонники - оборонці Маріуполя запевнили: Перемога буде за Україною!

Як повідомлялося, агресія росії спричинила у Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Загарбники бомблять беззбройних мешканців, блокують гуманітарну допомогу.

У заблокованому Маріуполі залишаються близько 120 тисяч мирних жителів.

Фото: Stringer, Anadolu Agency

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-