На Київщині дев'ять населених пунктів залишаються без газу

На Київщині дев'ять населених пунктів залишаються без газу

Укрінформ
У Київській області 9 населених пунктів залишаються без газопостачання.

Як передає Укрінформ, про це голова гуманітарного штабу Київської обласної державної адміністрації Олексій Кулеба повідомив у Телеграмі.

«За минулу добу частково відновили газ у 7 населених пунктах області. Розпочали перші пуски газу на у селах Горенка та Кухарі. Продовжуємо роботи з відновлення газопостачання у селах Рубежівка та селищі Бородянка», - заявив Кулеба.

Також виконують аварійно-відновлювальні роботи системи газопостачання та підготовчі роботи до відновлення - по 9 населених пунктах, серед яких й місто Ірпінь та село Мощун.

Читайте також: Енергетики повернули світло для 6 325 родин на Київщині

З початку робіт в Київській області відновлено розподіл газу у 111 населених пунктах (105 повністю та 6 частково), зокрема: Бучанського району - у 62 населених пунктах; Броварського - у 36 населених пунктах; Вишгородського - у 12 населених пунктах; Фастівського - у с. Ясногородка.

Крім того, голова гуманітарного штабу КОДА зазначив, що без газопостачання залишається 9 населених пунктів. Зокрема, Бучанського району - 8 населених пунктів (Мироцьке, Мощун, Дмитрівка, Забуччя, Ірпінь, Мар’янівка, Миколаївка, Почепин); Вишгородського району - один населений пункт (Нівицьке).

Читайте також: Інтернет відновили у 90% населених пунктів Київщини

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-