Постраждалих внаслідок ракетного удару по залізничній станції на Львівщині немає - ОВА

Постраждалих внаслідок ракетного удару по залізничній станції на Львівщині немає - ОВА

Укрінформ
Постраждалих внаслідок ракетного удару по залізничній станції «Красне», що в Золочівському районі немає. ДСНС вже загасили пожежу, яка розпочалася після вибуху.

Про це в Телеграмі повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький, передає Укрінформ.

«Пожежу внаслідок влучання ракети у тягову підстанцію залізничної станції на Золочівщині уже загасили. Постраждалих немає. Дякую нашим силам ППО», - написав Козицький.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні, 25 квітня, було завдано ракетних ударів, внаслідок чого стався вибух на залізничній станції «Красне», що в Золочівському районі. Одну ракету на території Львівщини знищили підрозділи зенітних ракетних військ командування "Захід" Повітряних сил ЗСУ. Ракети летіли на захід України з південно-східного напрямку, російські окупанти випускали їх з літаків стратегічної авіації, ймовірно Ту-95.

Читайте також: У Жмеринці ліквідували пожежу, що виникла внаслідок ракетного удару

24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинить спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Фото: Буське Радіо

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-