Дві російські крилаті ракети пролетіли у критичній близькості від Хмельницької АЕС

Дві російські крилаті ракети пролетіли у критичній близькості від Хмельницької АЕС

Укрінформ
Дві російські крилаті ракети пролетіли сьогодні у критичній близькості над Хмельницькою АЕС.

Як передає Укрінформ, про це Державне підприємство «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» повідомляє у Телеграмі.

«Сьогодні, 25 квітня 2022 року, о 08:10 над водоймою-охолоджувачем Хмельницької АЕС були зафіксовані дві крилаті ракети, випущені російськими військовими, ймовірно, в бік міст Рівне або Здолбунів», - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що російські збройні сили знову бездумно обстрілюють територію України, випускаючи крилаті й інші стратегічно-тактичні ракети в максимально критичній близькості до ядерних об’єктів.

«Це черговий акт ядерного тероризму, яких від початку військової агресії росії проти України стає дедалі більше», - наголосили в Енергоатомі.

У Енергоатомі заявили, що російську агресію в Україні необхідно зупинити якнайшвидше. Адже в небезпеці, під загрозою чергової ядерної катастрофи - весь світ.

Читайте також: Ворог обстріляв п'ять залізничних станцій в центральній та західній Україні, є постраждалі

Як повідомляв Укрінформ, 16 квітня 2022 року Україна зафіксувала черговий акт ядерного тероризму з боку росії - над майданчиком Південноукраїнської атомної електростанції (ПАЕС) пройшли три ворожі ракети.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-