До Румунії евакуювали ведмедя та вовчицю, які проживали у приватному комплексі на Буковині

До Румунії евакуювали ведмедя та вовчицю, які проживали у приватному комплексі на Буковині

Фото
Укрінформ

Про це у Фейсбуці повідомляє громадська організація UAnimals, передає Укрінформ.

"UAnimals допомогли з евакуацією вовчиці та ведмедя, яких тримали в готельно-ресторанному комплексі "Георг Парк". Власники вирішили вивезти тварин, але це виявилось нелегкою задачею. Ведмідь Болік — велика тварина та важить 700 кілограмів, тому евакуювати його можна лише в спеціальній клітці", - йдеться у повідомленні.

Зоозахисники з організації UAnimals сплатили матеріали та будівництво клітки, щоб транспортувати ведмедя Боліка. Тварини прибули до Румунії.

"Історії Боліка та Ельзи — не одиничні випадки. Війна показала, що у разі небезпеки евакуювати тварин, яких експлуатують, дуже складно. Не всі власники готові братися за таку задачу", - зазначили зоозахисники.

Читайте також: Екопарк Ясногородки розпочав продаж квитків, щоб врятувати тварин

Як повідомляв Укрінформ, російські війська майже повністю зруйнували Фельдман Екопарк, розташований за харківською кільцевою дорогою у Дергачівському районі. Комплекс знаходиться на лінії вогню з першого дня вторгнення, через руйнування вольєрів деякі тварини розбіглися, багато тварин загинуло, зокрема, потомство білих тигрів, пантер, ягуарів. Під час обстрілу загинули троє співробітників, які приїжджали годувати тварин.

Фото: Фейсбук UAnimals

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-