Над тимчасово захопленим Херсоном підняли у повітря український прапор

Над тимчасово захопленим Херсоном підняли у повітря український прапор

Фото, відео
Укрінформ
Над тимчасово захопленим Херсоном підняли у повітря український прапор.

Відповідне відео у Фейсбуці оприлюднив перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський, передає Укрінформ.

«Одним із складових психологічного впливу окупантів на жителів Херсону і області є зняття прапорів України з адміністративних будівель та будівель соціальної сфери. Певно, за їх задумом нас це має дуже зламати. Скажу так — по-перше, це слабкий психологічний прийом. По-друге, для Херсонщини був, є і буде лише один прапор — жовто-блакитний стяг, під яким наша земля і небо», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині загарбники блокують «зелені коридори» для постачання продовольства та ліків, евакуацію, викрадають активістів, керівників громад, депутатів. На тимчасово захопленій території регіону вичерпуються ресурси, зупинився бізнес.

Читайте також: У Новій Каховці російські військові та мобілізовані з ОРДЛО влаштували стрілянину

На Херсонщині жителі проводять мирні акції протесту проти російського агресора. Російські військові застосовують силу та зброю проти людей.

Міжнародний комітет Червоного Хреста закликають направити представників для надання гуманітарної допомоги незаконно затриманим мирним громадянам у Херсонській області, фіксації їхнього місця знаходження, сприяння припиненню тортур та якнайшвидшому звільненню.

Фахівці Міністерства цифрової трансформації створили для Херсонської області захищений чат-бот, який допоможе встановити долю зниклих мешканців регіону.

Фото: Фейсбук Юрія Соболевського

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-