У деяких населених пунктах Київщини комендантську годину подовжили до кількох діб

У деяких населених пунктах Київщини комендантську годину подовжили до кількох діб

Укрінформ
У Київській області вирішили посилити комендантську годину у зв'язку з розмінуванням вибухонебезпечних предметів.

Про це в Телеграмі повідомив голова Київської ОВА Олександр Павлюк, передає Укрінформ.

«Хоча наші сили оборони відстояли Київщину від загарбника, на пам'ять про бойові дії лишилося багато вибухонебезпечних «сюрпризів». Рятувальники та правоохоронці проводять планомірну роботу з розмінування територій. Щоб не наражати мешканців на небезпеку, ми змушені посилювати деякі заходи. Також звертаюся до кожного, хто тимчасово виїхав за межі області. Не поспішайте повертатися! Поки триває розмінування територій, зберігається загроза для мирного населення. Дотримуйтеся рекомендацій влади та бережіть себе», – наголосив голова Київської ОВА.

Читайте також: В Ірпені на три доби ввели комендантську годину

Павлюк повідомив, що у населених пунктах Гостомельської селищної ради комендантська година діятиме з 18:00 14 квітня до 6:00 20 квітня. На території Іванківської селищної ради – щодня з 20:00 до 6:00 з 13 по 18 квітня. У місті Ірпінь раніше запроваджена комендантська година триває до 9:00 15 квітня.

В інших районах Київщини комендантська година триватиме з 21:00 14-го до 6:00 15 квітня.

У цей час діє заборона на заїзд до населеного пункту, перебування на вулиці та в інших громадських місцях, за винятком наявності в людини спеціальної перепустки та посвідчення особи.

Читайте також: Повертатися на Київщину ще небезпечно, агресори залишили багато пасток - глава ОВА

Як повідомляв Укрінформ, українська розвідка оприлюднила персональні дані, включно із домашніми адресами і складом сім'ї, двох російських командувачів - Валерія Солодчука та Александра Дворнікова. Перший керував операцією військ рф із захоплення Києва із західного напрямку, другий - злочинними діями із знищення Маріуполя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-