Із Луганщини вивезли увесь хлор, росія не зможе скоїти злочин – Гайдай

Із Луганщини вивезли увесь хлор, росія не зможе скоїти злочин – Гайдай

Відео
Укрінформ
Із Луганщини вивезли увесь хлор до м.Дніпра, провокації російських загарбників тепер не пройдуть. 

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Ми сьогодні вивезли увесь хлор до Дніпра. На нашому водоканалі воду тепер очищають дорогою, проте абсолютно безпечною речовиною. …Провокації не пройдуть! росія не зможе повісити свої злочини на інших, їй доведеться взяти на себе відповідальність за знищення мирного населення України, оскільки міжнародні суди вже працюють над розслідуванням скоєних окупантами злочинів на території нашої держави», - написав очільник області.

Він пояснив, що орки повідомили, начебто українська армія збирається підірвати 10 тонн хлору, що знаходяться на Попаснянському водоканалі у Білогорівці для очищення води. Хлор - отруйна речовина з жахливою дією на організм людини.

Читайте також: Кладовища прямо у містах: Гайдай розповів, як на Луганщині ховають вбитих військами рф

«Враховуючи те, що за вісім років війни на Сході України жодна українська влада не розглядала військовий варіант повернення тимчасово окупованих територій, звинувачення у провокаціях з боку рф безглузді. А тепер і цілковита брехня!», - наголосив Гайдай.

Він підкреслив, що ніколи Україна не завдасть шкоди своїм громадянам.

Як повідомлялося, Луганщина постійно зазнає ударів з боку російської загарбницької армії різною зброєю - системами залпового вогню «Торнадо - С», «Град», авіабомбами та ін. У регіоні зруйновано багато житлових будинків, об’єктів інфраструктури, навчальних закладів, пошкоджені всі лікарні.

Читайте також: У СБУ розповіли про справи посадовців-зрадників з Луганщини

24 лютого росія розпочала новий етап війни проти України, ворог здійснює масовані обстріли й бомбардування мирних українських міст та селищ. На боротьбу із загарбниками піднявся весь народ України. ЗСУ і Сили територіальної оборони зупинили наступ ворога та завдають йому великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-