Сьогодні працюватимуть дев'ять гуманітарних коридорів – маршрути

Сьогодні працюватимуть дев'ять гуманітарних коридорів – маршрути

Укрінформ
На вівторок, 12 квітня, погоджено роботу дев’яти гуманітарних коридорів для евакуації людей з небезпечних районів.

Як передає Укрінформ, про це повідомила віцепрем’єр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Верещук.

Зокрема, погоджена евакуація за такими маршрутами: з Маріуполя до Запоріжжя – на власному транспорті; з Бердянська до Запоріжжя – на власному транспорті, а також на блокпості в місті Василівка чекають пропуску автобуси, відправлені із Запоріжжя; з міста Токмак до Запоріжжя – на власному транспорті, і на блокпості в місті Василівка теж чекають пропуску автобуси, відправлені із Запоріжжя. Місце зборів: вул. Шевченка, 5.

Читайте також: Із Лозової на Харківщині евакуювали понад 40% жителів – мер

Крім того, запланована евакуація з міста Енергодар до Запоріжжя на власному транспорті, а також на блокпості в місті Василівка чекають пропуску автобуси, відправлені із Запоріжжя. Місцева влада оголосить місце збору автомобілів.

Евакуюватимуть людей і з міста Сєвєродонецьк до міста Бахмут (місце зборів: проспект Хіміків, 28); з міста Лисичанськ до міста Бахмут (місце зборів: РТІ, 40 років Перемоги, вул. Сосюри, 324); з міста Попасна до міста Бахмут (місце зборів: вул. Первомайська, 42); з міста Рубіжне до міста Бахмут; з селища Гірське до міста Бахмут (місце зборів: вул. Гагарина, 13).

Читайте також: Укрзалізниця призначила низку евакуаційних поїздів з Покровська та Слов'янська

Усі маршрути гуманітарних коридорів в Луганській області працюватимуть у разі припинення вогню з боку окупаційних російських військ.

Як повідомлялося, 11 квітня гуманітарними коридорами з небезпечних районів удалося евакуювати 4 354 людей.

Фото: Фейсбук Сергія Гайдая

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-