На Донеччині продовжили рух три евакуаційні потяги – Кириленко

На Донеччині продовжили рух три евакуаційні потяги – Кириленко

Укрінформ
На Донеччині продовжили рух три евакуаційні потяги, які були заблоковані через авіаудар російської авіації по шляхопроводу.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«Продовжили рух три евакуаційні потяги, які були заблоковані через авіаудар російської авіації по шляхопроводу в районі станції Барвінкове. Потяги вже знаходяться на безпечній відстані від епіцентру авіаудару та прямують за визначеним маршрутом», - написав очільник області.

Читайте також: Із Сєвєродонецька евакуювали понад 250 цивільних

Він зазначив, що серед пасажирів поранених та постраждалих немає.

Кириленко нагадав, що з Донеччини щодня відправляються залізницею евакуаційні потяги, які вивозять жителів Донеччини та Луганщини до західних областей України. Ними вже скористалися понад 170 тисяч наших земляків.

«В умовах, коли росіяни концентрують свої зусилля на Донеччині та Луганщині, цивільному населенню краще виїхати за межі областей. Адже окупанти розглядають цивільних як мішень, нехтуючи не лише правилами ведення війни, а й елементарними нормами людської моралі», - наголосив керівник ОВА.

Читайте також: Укрзалізниця за добу евакуювала понад вісім тисяч людей з Краматорська і Слов'янська

Як повідомлялося, раніше голова правління АТ "Укрзалізниця" Олександр Камишін поінформував, що російські війська завдали авіаудару по шляхопроводу біля станції Барвінкове, Донецька залізниця. Тимчасово заблокованими в Слов‘янську та Краматорську залишились три евакуаційні поїзди.

З Краматорська щодня вирушали евакуаційні потяги до Львова, Ужгорода, Чопа, П’ятихаток тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-