Депутату Ізюмської міськради повідомили підозру у держзраді

Депутату Ізюмської міськради повідомили підозру у держзраді

Укрінформ
За процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури депутату VIII скликання Ізюмської міської ради заочно було повідомлено про підозру за фактом державної зради.

Про це поінформувала у Телеграмі пресслужба Офісу генерального прокурора, передає Укрінформ.

«​За даними слідства, депутат в умовах воєнного стану перейшов на бік країни-агресора. Він передавав військовослужбовцям рф відомості про громадян України, які надавали допомогу ЗСУ, брали участь у проведенні АТО/ООС на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей, а також щодо представників правоохоронних органів, територіальної оборони м. Ізюм та членів їх сімей», - уточнюється у повідомленні.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Управління СБУ у Харківській області за фактом державної зради (ч. 2 ст. 111 КК України).

Читайте також: Кива та інші «перевертні»: в Україні відкрили вже 637 справ про держзраду і колабораціонізм

Як повідомляв Укрінформ, із 24 лютого триває російське вторгнення до України. рф обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-