У чотирьох населених пунктах Луганщини відновили газопостачання

У чотирьох населених пунктах Луганщини відновили газопостачання

Укрінформ
У чотирьох населених пунктах Луганщини відновлене централізоване газопостачання і тепер майже 28 тис. жителів області знову із газом. Без газу залишаються ще 34 населених пункти.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Майже 28 тисяч жителів Луганщини знову із газом. Централізоване газопостачання відновлене у чотирьох населених пунктах», - написав очільник області.

Він зазначив, що російські війська нищать інфраструктуру, а ремонтники знаходять матеріали, пальне та сировину, виїжджають, ледве згаснуть обстріли, і повертають газ в домівки. І жителі тепер можуть користуватися послугами газопостачання – приготувати їжу та підігріти воду.

За словами керівника ОВА, зараз на Луганщині без газу залишаються 34 населених пункти (104 244 абоненти) – 26 повністю та 8 частково.

Читайте також: Евакуюйтесь, поки це безпечно: Гайдай назвав п’ять «зелених» коридорів на сьогодні з Луганщини

Також знеструмлені, як і раніше, 28 населених пунктів – 16 повністю і 12 частково. Без електроенергії перебувають 94 312 споживачів, констатував Гайдай.

Він додав, що водопостачання у регіоні відсутнє у Рубіжному, Попасній, Лисичанську, Нижньому, Нижньому-1, Новотошківці, частково обмежено у Сєвєродонецьку та інших населених пунктах.

24 лютого президент рф путін розпочав широкомасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-