В Ірпені почали розбирати наслідки «російського звільнення»

В Ірпені почали розбирати наслідки «російського звільнення»

Фото
Укрінформ
Міський голова Ірпеня Олександр Маркушин повідомив, що у середу, 6 квітня у місті розпочали розбирати завали, щоб мешканці могли якомога швидше повернутися у рідні домівки.

Як передає Укрінформ, про це Маркушин повідомив у Телеграмі.

"Доброго ранку. 42 день війни. 10 день життя Ірпеня без орків. Працюємо вдень і вночі, щоб наші мешканці могли якомога швидше повернутися у рідні домівки. Свою роботу без упину роблять сапери, рятувальники, поліцейські, наші комунальні служби. Сьогодні починаємо розбирати завали. Я щиро дякую усім підприємцям і волонтерам, які відгукнулися на мій заклик про допомогу!", - написав він.

У відеозверненні Маркушин зазначив, що місто планує до кінця наступного тижня прибрати завали і вулиці.

Читайте також: На Київщині розчищають Житомирську трасу і зводять насипний міст через річку Ірпінь

"Сьогодні зустрічається наш волонтерський десант, який буде розгрібати завали по нашому місту. Дуже хочу подякувати волонтерам, всім підприємцям, організаціям, які надали нам допомогу, надали техніку і ставиться таке завдання, що до кінця наступного тижня ми повністю на 100% повинні розібрати всі вулиці, які завалені, привести в порядок, прибратися і закінчити розмінування. Будемо прибирати і в парках, і хлопці працюють максимально над відновленням інфраструктурних об'єктів - це електрики, води, каналізації, зв'язку", - розповів мер.

Він зазначив, що місто робить все можливе, щоб люди могли максимально швидко повернутися в Ірпінь. "Але нам треба час, дуже всіх прошу мати терпіння і дати нам час попрацювати. Ми працюємо вдень і вночі, щоб відновити наше місто", - підкреслив міський голова.

Також він повідомив, що записалося дуже багато охочих щодо допомоги у розбиранні завалів. "Сьогодні ми викликали близько 300 осіб. В наступні дні, за потреби, будемо викликати ще. Не ображайтеся, якщо вам ще не подзвонили. Я дуже дякую кожному із вас за бажання допомогти рідному місту! Разом - ми сила", - сказав він.

Як повідомлялося, для реєстрації добровольців, які готові розбирати завали в Ірпені, створено онлайн-анкету.

Окрім того, наводити лад на дорогах Ірпеня почала служба автомобільних доріг в Київській області. 

Зазначається, що дорожники прибирають повалені дерева з вулиць та евакуюють транспортні засоби по місту, що постраждали від дій російської армії.

Крім цього, на дорозі Р-30 на під'їздах до м. Ірпінь облаштовується тимчасова переправа. Паралельно триває підготовка до будівництва нового мосту, яке розпочнеться вже найближчим часом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-