Черкаси відправили гуманітарну допомогу Чернігову

Черкаси відправили гуманітарну допомогу Чернігову

Укрінформ
Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко ухвалив рішення направити необхідну допомогу Чернігову.

Про це повідомляє Черкаська міська рада в телеграм-каналі, передає Укрінформ.

"Зараз Черкаська область перебуває в тилу, тож наш обов'язок – робити усе для найскорішого наближення перемоги України. А саме: підтримувати армію, надавати допомогу іншим містам, які постраждали від російської навали, а також надавати прихисток тим, хто утік від війни", – сказав Бондаренко.

За словами секретаря Черкаської міськради Юрія Тренкіна, було підготовлено два автомобілі з гуманітаркою для Чернігова. Один завантажили цукром, макаронами та крупами, а інший – м'ясною продукцією: тушонкою і ковбасами.

"Це перший гуманітарний вантаж, який ми відправили на Чернігів. Загалом же з початку активної фази війни Черкаси спрямували близько 10 таких вантажів до Харкова, Києва та інших постраждалих куточків України", – зауважив секретар Черкаської міськради.

Як повідомлялось, 5 квітня о 10-ій ранку була відкрита перша автомобільна дорога з Києва на Чернігів.

Читайте також: Чернігівцям не радять поспішати з поверненням до міста

24 лютого президент рф путін оголосив війну Україні та розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських населених пунктів з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. В Україні запроваджено воєнний стан.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-