У Вінниці перукарні обслуговують внутрішньо переміщених осіб безкоштовно

У Вінниці перукарні обслуговують внутрішньо переміщених осіб безкоштовно

Укрінформ
У Вінниці частина перукарень обслуговують внутрішньо переміщених осіб безкоштовно. 

Про це повідомляє Вінницька міська рада, передає Укрінформ.

«Тисячі людей, які втекли від бомбардувань і обстрілів російських окупантів, знайшли прихисток у Вінницькій громаді. Кожен з них потребує підтримки та допомоги. Поряд із соціальним забезпеченням від держави, допомогою з житлом та гуманітарною підтримкою, деякі перукарні Вінниці почали надавати безкоштовні послуги внутрішньо переміщеним особам», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що для отримання безкоштовних послуг переселенцям досить пред’явити у перукарні довідку внутрішньо переміщеної особи, або документ, що посвідчує місце реєстрації в межах територій, де ведуться активні бойові дії.

Отримати консультацію та зареєструватися на безкоштовні перукарські послуги можна в будні з 9:00 до 12:00, зателефонувавши до міської ради. Там повідомлять, які саме перукарні надають безкоштовні послуги внутрішньо переміщеним особам.

Читайте також: В Івано-Франківську для переселенців організували курси національно-визвольної боротьби

Наразі у Вінниці понад 12 тисяч людей оформили статус внутрішньо переміщених осіб. Завдяки продовольчій програмі ООН, вже 2,5 тисячі з них зареєструвались на отримання грошової допомоги.

З 24 лютого триває масштабне російське вторгнення в Україну. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-