Всі постраждалі від ракетних ударів у Лозовій на Харківщині отримали поранення середньої тяжкості

Всі постраждалі від ракетних ударів у Лозовій на Харківщині отримали поранення середньої тяжкості

Відео
Укрінформ
Усі постраждалі 2 квітня від ракетних ударів у м. Лозова Харківської області отримали поранення середньої тяжкості.

Про це заявив у відеозверненні на своїй сторінці в Фейсбуці голова Лозівської територіальної громади Сергій Зеленський, передає Укрінформ.

Напередодні повідомлялося, що поранених - четверо, сьогодні уточнено, що ще двоє людей постраждали внаслідок другого удару.

За інформацією міського голови, серйозно пошкоджені житлові будинки, в громаді немає світла та води.

«Учора вдалося нам відновити в центральну частину міста електрику. Сьогодні залишаються без електроенергії повністю мікрорайони, деякі квартали приватної забудови та Домаський кущ. У результаті обстрілів значно пошкоджені домоволодіння. Сьогодні буде працювати виїзна комісія, фіксуватиме пошкодження, в подальшому будемо визначатися і допомагати нашим людям з ліквідацією наслідків обстрілів», - сказав Зеленський.

Він зауважив, що комунальні служби та енергетики працювали всю ніч і продовжують роботу.

Як повідомляв Укрінформ, 2 квітня війська рф завдали ракетних ударів по Лозовій. Внаслідок цього 40 тис. жителів громади залишилися без електроенергії, а 62 тис. – без водопостачання.

24 лютого президент рф путін розпочав масштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-