У звільнених районах Київщини комендантська година триватиме більш як дві доби

У звільнених районах Київщини комендантська година триватиме більш як дві доби

Укрінформ
У звільнених від російських військових Броварському, Вишгородському та Бучанському районах Київської області запровадять посилену комендантську годину. Вона триватиме з 21:00 2 квітня до 06:00 5 квітня.

Про це в Телеграмі повідомив голова київської ОВА Олександр Павлюк, передає Укрінформ.

В інших районах Київській області найближча комендантська година діятиме з 21:00 суботи до 6:00 неділі. У цей час категорично забороняється перебувати на вулицях населених пунктів та в інших громадських місцях, пересуватися транспортом та пішки.

«Прошу кожного – дотримуйтеся всіх рекомендацій влади. Не виходьте на вулиці в заборонений час. За виключенням сигналу тривоги, щоб перейти в укриття. Особливо звертаюся до мешканців громад, що були звільнені від загарбників. Наразі важливо прибрати наслідки російської агресії –зачистити та розмінувати території. Не намагайтеся зараз повертатися до цих населених пунктів. Мешканці, що лишилися вдома – не виходьте на вулицю. Дайте можливість фахівцям зробити деблокування об'єктів інфраструктури для того, щоб ми могли повернути в громади повноцінне життя», - пояснив Павлюк.

Як повідомлялось, Генеральний штаб ЗСУ 1 квітня поінформував про відновлення контролю українських військ над більш як 20 населеними пунктами у Київській та Чернігівській областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-