Керівник Сумщини розповів, як військові рф викрадають людей

Керівник Сумщини розповів, як військові рф викрадають людей

Укрінформ
Військові рф вивозять мешканців Сумщини в інші області і влаштовують допити.

Про це повідомив у Телеграмі керівник Сумської ОВА Дмитро Живицький, передає Укрінформ.

"Так, автомобіль місцевого мешканця зупинили на одному з блокпостів Конотопського району. Окупанти почали перевірку документів та автомобіля, а після цього витягли його з власної машини, заштовхали у свою і повезли до Київської області. Там надягли наручники, роздягли і довго тримали біля сіновалу на холоді. Пізніше, погрожуючи вбивством, почали допитувати про саме місто Конотоп та позиції ЗСУ в районі. Після цього чоловіка відвезли назад до його машини, віддали одяг і повернули телефон без сім-карти", - написав Живицький.

Ще одна така ситуація, за його словами, нещодавно була у Путивлі. Там військові рф викрали 21-річного хлопця разом із машиною «Фіат Сієна» ВМ8956АТ.

Як повідомлялося, з 24 лютого за вказівкою президента рф путіна розпочалося повномасштабне вторгнення російських військ в Україну.

Загарбники обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-