У Харкові російські загарбники обстріляли школу з «Градів»

У Харкові російські загарбники обстріляли школу з «Градів»

Укрінформ
У Харкові російські загарбники обстріляли школу з «Градів».

Як передає Укрінформ, про це поінформувала у Телеграмі Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова.

Окремо вона уточнила, що російські терористи за добу завдали ракетних ударів по Луцьку, Рівному, Житомиру, Харкову, Києву, Сєверодонецьку та Рубіжному. За її даними, Маріуполь - під килимовими бомбардуваннями.

«За останню ніч обстріляні будинки в Сєверодонецьку та Рубіжному Луганської області. Зруйновано житловий будинок, знайдено тіло одного загиблого. Кількість жертв ще уточнюється. У Харкові окупанти обстріляли школу з «Градів», - поінформувала Денісова.

Український омбудсман зазначила, що рашистські війська накрили вогнем житловий мікрорайон у Чернігові, - прилетіло три міни. Попередньо, загиблих та травмованих немає, інформація уточнюється.

«Населений пункт Криворізького району зазнав удару системою залпового вогню «Торнадо-С». Ракета була оснащена забороненими касетними боєприпасами. Повна інформація щодо постраждалих та пошкодженої інфраструктури уточнюється», - заявила вона.

Також, як зазначила Денісова, в Ірпені щонайменше 50 людей залишаються у захопленій частині міста, - вони намагалися вибратися самотужки, але повернулися, бо загарбники влаштували обстріли.

З 24 лютого в Україні триває боротьба з російським агресором.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-