У Чернівцях чотирилапі друзі біженців отримали безкоштовний корм

У Чернівцях чотирилапі друзі біженців отримали безкоштовний корм

Фото
Укрінформ
У центрі Чернівців, на Театральній площі, волонтери безкоштовно роздавали корм для тварин вимушених переселенців.

Про це у Фейсбуці повідомляє Чернівецька обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

"Допомога для тих, хто не покинув друзів. У Чернівцях на Театральній площі роздавали корм тваринам, які разом із господарями вимушені були полишити свої домівки через російську агресію", - йдеться у повідомленні.

Допомогу для чотирилапих організувала чернівецька громадська організація "ANIMAL HELPERS". За словами представниці цієї організації, цей корм передавали волонтерам буковинці, які проживають за кордоном.

"Роздаємо корм, консерви, ласощі для котів та собак. Це все нам надали небайдужі чернівчани, буковинці, які зараз перебувають у Бельгії, Німеччині. Також до збору допомоги долучилися волонтерські організації нашого краю", – сказала представниця ГО "ANIMAL HELPERS" Анна Климчук.

Вона також розповіла, що за їжею для чотирилапих друзів зверталися жителі Києва, Ірпеня, Краматорська, Дніпра, які приїхали на Буковину.

"Крім роздачі корму для чотирилапих, наша організація зараз займається розміщенням тварин-переселенців. Ми знаходили домівку для свинок, ігуани, птахів. Найбільше з "гарячих" точок привезли котів та собак", – зазначила Климчук.

Роздавати корм вимушеним переселенцям, які мають тварин, планують ще наступного тижня. Про місце та час повідомлятимуть у соцмережах.

За інформацією Чернівецької обласної військової адміністрації, станом на 19 березня до регіону приїхало близько 55 тисяч вимушених переселенців.

З 24 лютого триває масштабне російське вторгнення в Україну. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-