Мер Херсона: Порядок у місті перебуває під контролем міської влади та відповідальних городян

Мер Херсона: Порядок у місті перебуває під контролем міської влади та відповідальних городян

Укрінформ
Мер Херсона Ігор Колихаєв повідомив, що муніципальна варта Херсона наразі нараховує близько тисячі людей, порядок у місті допомагають підтримувати його жителі.

Про це повідомляє пресслужба Херсонської міської ради, передає Укрінформ.

"Муніципальна варта" – наше комунальне підприємство, нечисленний склад якого очолює херсонець Ілля Чорнозуб. У перші дні окупації, коли стало зрозуміло, що місто за фактом охороняти нікому, на допомогу нашому КП ми скликали т.зв. народну дружину. До неї увійшли чоловіки, які бажають і готові на добровільних засадах патрулювати Херсон, захищаючи його від мародерів та пограбування. Поступово дружина трансформувалася у волонтерський патрульний рух, який логічно влився у існуюче та чинне КП "Муніципальна варта". На сьогоднішній день "народна дружина" налічує близько 1000 чоловік", – зазначив Колихаєв.

Як повідомив мер Херсона, функції та завдання цих охоронців визначаються просто: не дати знахабнілим особам обкрадати магазини, квартири, склади, а також інше міське та приватне майно.

Колихаєв вкотре наголосив, що порядок у місті перебуває під контролем міської влади та відповідальних городян.

"Стан нашого міста сьогодні – виключно справа рук наших із вами. Тому в жодному разі не піддаємося смутку, не опускаємо рук, а тільки вперед – і до Перемоги!" – додав міський голова.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-