У Покровську ворожий снаряд влучив у кав’ярню, є поранені

У Покровську ворожий снаряд влучив у кав’ярню, є поранені

Відео
Укрінформ
На Донеччині у Покровську ворожий снаряд влучив у кав’ярню - поранено двох цивільних. 

Агресор обстрілює з «Градів» Авдіївку, Красногорівку та Мар’їнку. Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«Росіяни день у день скоюють нові воєнні злочини в Україні. Вчора ввечері вони обстріляли Покровськ із "Іскандерів". Влучили у кав’ярню, двоє людей поранено. На щастя, немає загиблих. Сьогодні протягом дня тривають обстріли з "Градів" в райони Авдіївки, Красногорівки та Мар’їнки. Російська орда свідомо вбиває наших людей і нищить те, що ми вибудовували роками. "Русскій мір" – це смерті, руйнування і ненависть», - написав очільник області.

Він опублікував відео, на якому можна побачити Мар’їнку після безупинних обстрілів, та на фото – наслідки обстрілів Покровська та Авдіївки.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-