У Пологах керівник дитячого будинку відмовилась від ворожої “гуманітарки”

У Пологах керівник дитячого будинку відмовилась від ворожої “гуманітарки”

Укрінформ
В окупованому місті Пологи Запорізької області російські військові пропонували продукти харчування директорці дитячого будинку, але вона відмовилась.

Про це повідомляє новинний портал ПІК з посиланням на Пологівську військову адміністрацію, передає Укрінформ.

“У Пологах залишився не евакуйованим дитячий будинок. Діти у безпеці в обладнаному підвальному приміщенні. 37 дітей кормлять 6 разів у день. Вчора з’явилась електроенергія в дитбудинку. Ворог запропонував харчі, але директор відмовилась їх приймати”, - йдеться у дописі.

Зазначається, що керівництво дитбудинку чекає відкриття гуманітарного коридору, аби вивезти дітей.

Як повідомлялося, місто Пологи зайнято окупантами. Станом на 14 березня з електроенергією та водопостачанням була половина міста. Зв'язок відсутній. Електрика частково відновлюється, коли немає обстрілів. Окупанти блокують гуманітарний конвой. Переговорний процес з боку місцевої влади не приніс позитивного результату.

24 лютого президент російської федерації путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Фото: КЗ "Пологівський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей" ЗОР

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-