Всі, хто вчора виїхав з Маріуполя, вже отримали продукти і ліки

Всі, хто вчора виїхав з Маріуполя, вже отримали продукти і ліки

Укрінформ
Із оточеного російським ворогом Маріуполя вчора, 14 березня, виїхало близько 300 городян, наразі всі отримали допомогу – харчі та медикаменти.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомила Маріупольська міська рада.

«Вчора з Маріуполя виїхало приблизно 160 легкових авто. Станом на 10:00 є інформація, що до Запоріжжя приїхало близько 300 маріупольців. Вони отримали необхідну допомогу – продукти харчування, медикаменти та предмети першої необхідності. Частина залишається у Запоріжжі, інші вирішили поїхати далі за особистим маршрутом», - йдеться у повідомленні.

У міськраді нагадали для тих людей, хто ще в дорозі, контакти Центру підтримки у Запоріжжі: вул. Рекордна, 41 (приміщення цирку).

Зараз створюється єдина телефона лінія для допомоги, і телефоні номери будуть опубліковані додатково у найближчий час, додали у міськраді.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого російський президент путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, житлові будинки.

Фото: Evgeniy Maloletka

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-