З Волноваського району Донеччини врятували ще 162 людей

З Волноваського району Донеччини врятували ще 162 людей

Фото, відео
Укрінформ
У ході евакуації громадян із Волноваського району Донеччини було врятовано ще 162 людини, серед них - 44 дитини.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба Національної поліції України.

«Колона виїжджала під обстрілом російських військ, які намагалися перешкодити евакуації. Снаряди ворожих «градів» розірвалися поряд зі службовим транспортом, який супроводжував евакуйованих. Завдяки рішучим діям захисників постраждалих немає», - поінформували у міністерстві.

Зазначається, що військовослужбовці Збройних сил України, поліцейські, співробітники ДСНС та обласної військово-цивільної адміністрації продовжують евакуювати мирне населення з Вугледара та інших населених пунктів Волноваського району.

«Оскільки «гуманітарних» коридорів немає, людей вивозять власними силами. Наразі всі врятовані у безпеці. Організовано доправлення біженців до більш спокійних регіонів України», - уточнюється у повідомленні.

Евакуація з Волноваського району триває: врятовано ще 162 людини / Фото: Національна Поліція

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Країна дає відсіч російським загарбникам.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-