Ворог заважає ремонту газогонів у Вугледарі

Ворог заважає ремонту газогонів у Вугледарі

Укрінформ
В Луганській області фахівці полагодили газорозподільну станцію (ГРС) “Попасна”, водночас ремонт міських газорозподільних мереж Вугледара поки неможливий через постійний вогонь загарбників.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Оператор ГТСУ.

“Співробітники Оператора ГТС України працюють над локалізацією заподіяних ворожими обстрілами пошкоджень й відновленням транспортування газу споживачам. В Луганській області газовики запустили ГРС “Попасна”, 20 тисяч мешканців міста знову із газом”, - йдеться у повідомленні.

Тим часом на Донеччині працівники Оператора ГТСУ допомагають ліквідовувати пошкодження міських газорозподільних мереж Вугледара, який перебуває під постійним вогнем загарбників. Разом зі співробітниками Донецькоблгазу фахівці намагаються мінімізувати аварійні ситуації та зберегти постачання “блакитного палива”.

На Рубіжанському картонно-тарному комбінаті унаслідок викликаної бойовими діями пожежі від’єднано ділянку ГРС “Рубіжне”, що вела до комбінату.

У Миколаївській області ворожі снаряди пошкодили об’єкти Оператора ГТС та мережі облгазу. Не працюють газорозподільні станції “Баштанка” і “Прибузьке”. На ГРС “Баштанка” снаряд влучив у вузол, через активні бойові дії ремонтники не можуть потрапити на станцію. На ГРС “Прибузьке” снаряд пошкодив автоматику. Станцію зупинили на вимогу Миколаївоблгазу через пошкодження міських газорозподільних мереж. На прохання прямого споживача зупинено постачання газу через ГРС-1 Миколаїв, яка живить ДП НВКГ “Зоря” -“Машпроєкт”.

“Аварійні бригади компанії за найменшої можливості відновлюють транспортування газу до населених пунктів країни”, - запевнили в ОГТСУ.

24 лютого президент путін оголосив про початок російського вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Фото з інтернету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-