У Луцьку попрощалися з військовими, які загинули під час бомбардування аеродрому

У Луцьку попрощалися з військовими, які загинули під час бомбардування аеродрому

Фото
Укрінформ
У Луцьку попрощалися з двома військовослужбовцями, які загинули внаслідок обстрілу військового аеропорту.

Про це у Фейсбуці повідомив мер Луцька Ігор Поліщук, передає Укрінформ.

«Сьогодні у кафедральному соборі Святої Трійці відбулась панахида за загиблими у війні з Російською Федерацією військовослужбовцями Вадимом Гринюком та Іваном Кошілем. Вони загинули вчора вранці унаслідок чергового ракетного удару по військовому аеродрому в місті Луцьку, якого завдав російський агресор», - зазначив Поліщук.

Двоє лучан - Гринюк Вадим Олегович, 1994 року народження, заступник командира 130 роти охорони, та Кошіль Іван Анатолійович, 1987 року народження, стрілець-снайпер взводу охорони 130 роти охорони, стали новітніми Героями України.

Панахида за загиблими військовослужбовцями у Луцьку / Фото: Facebook

Як повідомляв Укрінформ, 11 березня, о 5:45, у Луцьку пролунало кілька вибухів, чотири ракети влучили у військовий аеропорт. Внаслідок обстрілу загинули чотири військовослужбовці, шестеро – поранені.

З 24 лютого в Україні триває війна з російськими загарбниками. США, Європейський Союз та інші країни застосували санкції проти росії як країни-агресора, міжнародна ізоляція якої посилюється з кожним днем. Міжнародний кримінальний суд розпочав документування та розслідування військових злочинів росії в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-