У Херсоні жителі не припиняють акцій проти російських загарбників

У Херсоні жителі не припиняють акцій проти російських загарбників

Фото
Укрінформ
У Херсоні продовжуються мирні акції проти російських загарбників.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив перший заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський.

Він опублікував фото з масової акції та написав, що любить Херсон.

Як повідомлялося, у Херсоні та прилеглих населених пунктах ворог намагається запровадити поліцейський режим. Зокрема, у Херсоні підрозділи росгвардії заарештували понад 400 громадян України.

3 березня голова ОДА повідомив, що будинок Херсонської ОДА зайняв ворог. Водночас міський голова Херсона поінформував, що у мерії Херсона працює штаб, який займається питаннями життєзабезпечення, над містом – український прапор, усі депутати та чиновники попереджені про відповідальність за держзраду.

Російські військові розпочали замінування Херсона – встановлюють розтяжки у центрі міста. У Херсоні городяни включають Державний Гімн України у різних районах міста та вивішують плакати з написом "російський корабель". У місті та в інших населених пунктах області відбуваються мирні акції проти агресора.

Президент Володимир Зеленський відзначив Херсон спеціальним званням «Місто-герой».

Президент рф володимир путін 24 лютого оголосив війну Україні та розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-