У Мелітополі російські солдати викрали учасника мітингу проти окупації

У Мелітополі російські солдати викрали учасника мітингу проти окупації

Укрінформ
У Мелітополі окупанти викрали чоловіка, який їхав машиною разом із сім'єю на автомобілі, з якого звучала пісня «Байрактар».

Про це під час прямого ефіру у Фейсбуці повідомила голова ГО “Свідоме товариство Мелітополя” Ольга Гайсумова, повідомляє Укрінформ.

«Він їхав машиною разом зі своєю сім'єю, його витягли з машини та відвезли у невідомому напрямку. Його звуть Киричук Сергій Сергійович. Про нього досі нічого не відомо. Ми тримаємо питання на контролі, але окупанти відповідають за його життя», - сказала Гайсумова.

Сьогодні тисячі мелітопольців знову вийшли на мирний мітинг проти окупації. Люди з національними прапорами скандують «Мелітополь – Україна», співають гімн України. За словами активістки, Киричука вкрали 9 березня. Він підтримує проукраїнські мітинги та з колонок його автомобіля звучала пісня «Байрактар».

Як повідомлялося, проукраїнські акції відбуваються в окупованому Мелітополі з 1 березня. Люди зустрічаються о 12:00 та йдуть вулицею міста до центральної площі.

Мер міста Іван Федоров закликав городян не підходити до техніки військових, не провокувати солдатів та подякував людям за їхню активну позицію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-