У Херсоні акція проти російської агресії тривала понад три години

У Херсоні акція проти російської агресії тривала понад три години

Фото
Укрінформ
У Херсоні акція проти російського агресора тривала понад три години. Містяни не розійшлися відразу після того, як пройшли від площі Свободи центром міста, та провели мітинг у парку Слави.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Акція проти російської агресії у Херсоні / Фото: Укрінформ

Після оголошення про те, що вирішено зібратися на мітинг знову (6 березня), херсонці  колоною повернули назад на вулицю Перекопську, пройшли по проспекту Ушакова повз будівлю ОДА, оточену озброєними російськими військовими, і близько 13.00 дійшли до залізничного вокзалу. Частина рушила далі, у Таврійський мікрорайон.

При цьому херсонці, йдучи містом, продовжували виголошувати патріотичні гасла, зокрема: "Слава воїнам ЗСУ!", "Смерть ворогам!", "Україна понад усе!", "Херсон - це Україна", "Слава героям!" та інші. Звертаючись до окупантів, які спостерігали за мітингом, люди викрикували:"Дамой!","Путін х*ло!" та інші гасла, що звучали постійно протягом акції протесту.

При цьому ті містяни, які стояли у довгих чергах біля магазинів, вітали учасників акції, так само сигналами підтримували учасників акції і водії автівок, що проїздили повз колони.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні о 10.00 в Херсоні розпочалася акція проти російської агресії і проукраїнська хода - люди з площі Свободи пройшли колоною центральним проспектом Ушакова, спустилися до Дніпра і провели в Парку Слави невеликий мітинг з виконанням Гімну України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-