Тривають бойові дії у Вишгородському районі на Київщині – поліція

Тривають бойові дії у Вишгородському районі на Київщині – поліція

Укрінформ
У Вишгородському районі Київщини ситуація лишається ускладненою, тут наразі тривають бойові дії.

 Як передає Укрінформ, про це інформує поліція Київської області у Фейсбуці.

«Ситуація у Вишгородському районі лишається ускладненою, тут тривають бойові дії. Є певні загострення в Іванківському районі, в Поліському, є факти прориву диверсійних груп у напрямку Лютіжа, Старих Петрівців, але наші Збройні Сили дають гідну відсіч ворогу», - зазначається у повідомленні.

Уточнюється, що начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов перевірив роботу підрозділів поліції Вишгородщини та зустрівся з очільниками органів місцевого самоврядування.

Наголошується, що важливими завданнями для правоохоронців лишаються – виявлення диверсійних груп, затримання мародерів та осіб, які сприяють ворогу, також у пріоритеті для поліції була і лишається допомога місцевим жителям.

Нєбитов відвідав родини, які через бойові дії опинились у скруті, поспілкувався з жителями, висловив підтримку та запевнив, що поліція Київщини готова прийти на допомогу 24/7.

«Люди тримаються, вони вірять у Збройні Сили України, знають, що поліція буде поряд, вони дотепер відчувають підтримку місцевих органів влади, місцевого самоврядування. Це єднання нації. Тримайтесь! Якщо у Вас є можливість, допоможіть знедоленим, тим, хто постраждав від бойових дій. Не лишайтесь у цей час байдужими» - поінформував начальник поліції Київщини.

24 лютого Росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. З того часу війська РФ неодноразово порушували закони і звичаї ведення війни: обстрілюють мирне населення, в тому числі із забороненої зброї, використовують цивільних як «живий щит» тощо.

Україна направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі. Прокурор МКС Карім Хан ініціював початок повноцінного розслідування ситуації в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-