Із Волновахи евакуювали у безпечне місце маже 500 людей

Із Волновахи евакуювали у безпечне місце маже 500 людей

Фото
Укрінформ
На Донеччині з Волновахи сьогодні евакуювали 346 людей у безпечне місце; за весь час евакуювали 496 людей, у тому числі 100 дітей.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«346 людей евакуювали сьогодні з Волновахи та доправили у безпечне місце. Загалом із початку російського вторгнення, із Волновахи та частково - Волноваського району евакуювали 496 людей, у тому числі 100 дітей та трьох людей з інвалідністю», - написав очільник області.

Він зазначив, що російські війська рівняють Волноваху із землею вже п'ятий день поспіль. У місті немає води, електрики, газу. Люди сидять у підвалах. Окупанти не дають можливості вивезти їх зеленим гуманітарним коридором.

«Використовуємо будь-яку можливість, щоб допомогти людям. Але розуміємо, що кардинально змінити ситуацію можна лише після того, як російські окупаційні війська припинять вогонь на знищення міста», - пояснив Кириленко.

Він знову звернувся до міжнародних гуманітарних організацій з проханням втрутитися і тиснути на російського загарбника з вимогою припинити вогонь.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-