У Миколаєві приватизували держпідприємство НАН України

У Миколаєві приватизували держпідприємство НАН України

Укрінформ
У Миколаєві на онлайн-аукціоні за майже 24 млн грн продали єдиний майновий комплекс державного підприємства «Дослідний завод Інституту імпульсних процесів і технологій» Національної академії наук України.

Про це написав начальник РВ ФДМУ по Одеській та Миколаївській областях Олександр Славський у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Завершився онлайн-аукціон з приватизації найбільшого об'єкта у Миколаєві — ДП «Дослідний завод Інституту імпульсних процесів і технологій». В торгах взяли участь 2 учасники, стартова ціна об'єкта зросла з 19,7 млн грн до 23,6 млн грн (без урахування ПДВ)», - написав Славський.

За його словами, це найбільша приватизація у Миколаєві за останні три роки. Наразі завод не функціонує за призначенням.

Новий власник отримає комплекс нежитлових будівель та споруд виробничого призначення загальною площею 9027 кв.м та базу відпочинку “Наука” на Чорноморському узбережжі у с. Коблеве.

Читайте також: Фонд держмайна провів у січні приватизаційних аукціонів на понад 440 мільйонів

ДП «Дослідний завод Інституту імпульсних процесів і технологій» спеціалізувався на дослідженнях фізико-технічних аспектів високовольтного розряду в конденсованих середовищах та створенні високоефективних екологічно чистих ресурсо- і енергозберігаючих імпульсних технологій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-