На Київщині поліція затримала псевдомінера аеропорту «Бориспіль»

На Київщині поліція затримала псевдомінера аеропорту «Бориспіль»

Фото
Укрінформ
У Київській області поліція затримала чоловіка за неправдиве повідомлення про замінування аеропорту "Бориспіль".

Як передає Укрінформ, про це поліція Київської області повідомляє у Фейсбуці

"14 лютого близько 12-ї години до поліції зателефонував чоловік та повідомив про замінування аеропорту "Бориспіль". Задля уникнення відповідальності чоловік повідомив, що сьогодні прилетів та перебуває у місті Харків", - ідеться у повідомленні.

Працівники вибухотехнічної служби спільно із поліцейськими аеропорту, працівниками полку особливого призначення Київської області, інспекторами патрульної поліції в місті Бориспіль, кінологічною службою Київщини та авіаційної безпеки обстежили приміщення терміналу "Д" та прилеглу територію аеропорту.

Під час перевірки будь-яких підозрілих предметів виявлено не було. Аеропорт "Бориспіль" свою роботу не припиняв та працює у штатному режимі.

Поліцейські Бориспільського районного управління поліції встановили особу правопорушника. Ним виявився 61-річний житель села Козлів Бориспольського району, який перебував у селі Семенівка у стані алкогольного сп’яніння.

Зловмисника затримали, у нього вилучили мобільний телефон, з якого був здійснений дзвінок про неправдиве повідомлення.

Читайте також: СБУ у Харкові затримала серійного «мінера»

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Як повідомляв Укрінформ, 14 лютого у Херсоні поліцейські затримали жінку, яка повідомила про замінування будівлі районного управління поліції. Торік вона здійснила кілька повідомлень про замінування адмінбудівель на території Дніпропетровської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-