Стрілянина з жертвами у кафе на Донеччині: підозрюваних затримали

Стрілянина з жертвами у кафе на Донеччині: підозрюваних затримали

Укрінформ
Через стрілянину в кафе у селі Гранітне Донецької області, у результаті якої загинули люди, затримано двох військовослужбовців Збройних сил України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуці Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил.

"За процесуального керівництва Маріупольської спецпрокуратури у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил затримано двох військовослужбовців Збройних Сил України за фактом хуліганства із застосуванням вогнепальної зброї та умисного вбивства двох осіб (п.1 ч. 2 ст. 115, ч. 3 ст.15, п.1 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 296 КК України)", - йдеться у повідомленні.

За даними слідства, 13 лютого 2022 року двоє військовослужбовців ЗСУ, перебуваючи на території кафе у селі Гранітне Донецької області, вчинили стрілянину із закріпленої зброї. Внаслідок цього військовослужбовець Нацгвардії та цивільна особа загинули, ще дві особи отримали поранення.

Читайте також: На Донеччині у кафе сталася стрілянина, є загиблі та поранені

На місці події працюють керівництво та прокурори Волноваського відділу Маріупольської спецпрокуратури об’єднаних сил, слідчі Волноваського районного відділу поліції Головного управління Нацполіції в Донецькій області та експерти. Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру та обрання запобіжного заходу.

Як повідомляв Укрінформ, уночі двоє осіб загинули внаслідок стрілянини у кафе в селі Гранітне Волноваського району Донецької області, ще двох було поранено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-