У райраді Львова побились депутати - олімпійський призер з карате поклав «суперника» на паркет

У райраді Львова побились депутати - олімпійський призер з карате поклав «суперника» на паркет

Відео
Укрінформ
У Львівській районній раді побилися депутат-свободівець Богдан Федун та депутат від "Самопомочі", олімпійський призер з карате Станіслав Горуна.

Відповідне відео, відзняте депутатом Львівської райради від ВО "Свобода" Юлієм Рудницьким, оприлюднили у Фейсбуці, передає Укрінформ.

В мережі опублікували лише частину конфлікту, з відео видно, що двоє чоловіків: 27-річний депутат від "Свободи" Богдан Федун та 32-річний депутат від "Самопомочі" Станіслав Горуна починають шарпанину, яка переростає у бійку в сесійній залі. Вправнішим виявився бронзовий призер Олімпіади в Токіо з карате – Горуна, який поклав суперника на паркет.

Деякі депутати намагалися завадити сутичці та розборонити, а деякі знімали відео на телефон.

Станіслав Горуна прокоментував ЗМІ, що конфлікт відбувся одразу після засідання сесії районної ради. Богдан Федун спершу словесно почав ображати його, а потім кинувся до бійки.

"Почав кричати, що я "вата". Я йому сказав: "Якби ти був нормальним чоловіком, ти би мені це сказав при особистій зустрічі, коли ми зустрічалися і обговорювали ці всі питання, а не зараз на камеру. А зараз ти себе поводиш як сопляк". Він почав мене ображати і кидатися на мене. Спробував мене головою вдарити, потім коліном, рукою на мене замахнувся. Я просто повалив його на землю", – розповів Горуна.

Це вже не перший конфлікт між чоловіками. Федун ще в серпні вимагав виключити з партії "Самопоміч" депутата Львівської райради Горуну за висловлювання на підтримку фото легкоатлетки Ярослави Магучіх з представницею Росії Марією Ласіцкене. Тоді Горуна, після Олімпійських ігор у Токіо, опублікував на своїй Фейсбук-сторінці допис, в якому висловив думку, що "спорт поза політикою". Прохання Федуна лишилося без відповіді.

Фото з сайту райради Львова

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-