Кількість постраждалих у ДТП з автобусом на Рівненщині зросла до 23

Кількість постраждалих у ДТП з автобусом на Рівненщині зросла до 23

Укрінформ
Внаслідок ДТП, що сталася 17 липня вночі на автодорозі Східний під’їзд до міста Радивилів Дубенського району на Рівненщині, перекинувся двоповерховий автобус "Київ-Вроцлав" - травм зазнали 23 особи.

Про це повідомляє поліція Рівненської області, передає Укрінформ.

"43-річний житель Хмельницької області — водій двоповерхового автобуса марки "Setra", що здійснює регулярні перевезення сполученням "Київ-Вроцлав", рухаючись із Києва у напрямку міста Радивилів, не впорався із керуванням та допустив з’їзд у кювет з подальшим перекиданням транспортного засобу. За попередньою інформацією, кермувальник уникав наїзду на пішохода, який рухався проїзною частиною назустріч. Внаслідок ДТП загалом травмувалися 23 особи",- йдеться у повідомленні.

Читайте також: ДТП з автобусом на Рівненщині: стали відомі подробиці

Відомо, що в салоні, окрім двох водіїв, перебувало орієнтовно 58 пасажирів — жителів Рівненської, Львівської, Закарпатської областей та м. Київ.

За інформацією поліції, пішохід та двоє пасажирів госпіталізовані у реанімаційне відділення, іще двоє перебувають у травматології Дубенської міської лікарні, 11 — із незначними травмами знаходяться у Радивилівській ЦРЛ. Крім того, семеро пасажирів із різними травмами госпіталізовані у Бродівську центральну міську лікарню.

Читайте також: У Києві затримали водія, який на смерть збив водійку мопеда

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Усі обставини автопригоди встановлюються.

Фото: Віталій Коваль, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-