На Черкащині за підозрою у подвійному вбивстві затримали екскерівника водоканалу

На Черкащині за підозрою у подвійному вбивстві затримали екскерівника водоканалу

Укрінформ
Поліція затримала колишнього керівника комунального підприємства «Водоканал» у місті Тальному Черкаської області, а нині підприємця за підозрою в убивстві двох осіб.

Про це у Tелеграмі повідомив Департамент карного розшуку ГУ Національної поліції в Черкаській області, передає Укрінформ.

Тіло одного вбитого знайшли нещодавно, а після обшуку в будинку підозрюваного в каналізаційній ямі виявили останки ще однієї людини.

«Минулими вихідними оперативниками Черкащини було викрито та затримано 59-річного мешканця м. Тальне, який під час конфлікту через власну заборгованість цинічно вбив «валютника». Бездиханне тіло зловмисник залишив у багажнику автомобіля 53-річного потерпілого... Викритий чоловік у скоєному зізнався", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Затриманому жителю Білогородки оголосили підозру в умисному вбивстві та підпалі будинку

Під час перевірки та оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що затриманий причетний до ще одного вбивства. За даними правоохоронців, наприкінці вересня 2018 року зловмисник, перебуваючи в аналогічній борговій ситуації, вбив 52-річного місцевого мешканця, який теж займався обміном валют, і скинув тіло до вигрібної ями власного домоволодіння.

За результатами обшуку у вказаному місці слідчі виявили скелетований труп.

Рідні чоловіка, який більш ніж два роки перебував у розшуку як безвісти зниклий, впізнали його.

Досудове розслідування триває. Встановлюються всі обставини вчинення кримінальних правопорушень.

За інформацією кореспондента Укрінформу, раніше затриманий очолював місцевий «Водоканал». Згодом відкрив мийку й зайнявся підприємницькою діяльністю.

Читайте також: Замахи на вбивство, шахрайство та розбій: київському стоматологу повідомили про підозру

Тепер підозрюваний перебуває під вартою в Звенигородському слідчому ізоляторі.

Як повідомлялося, 17 червня в Тальному в багажнику власного автомобіля виявлено тіло 53-річного місцевого жителя, колишнього воїна-"афганця" Чоловік, який займався обміном валюти, помер від численних ударів по голові.

Напередодні чоловік поїхав на зустріч з клієнтом і зник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-