Військові влаштували стрілянину в поїзді Костянтинівка-Київ

Військові влаштували стрілянину в поїзді Костянтинівка-Київ

Уточнено
Укрінформ
Поїзд № 126 сполученням Костянтинівка-Київ затримується в дорозі на 6 годин у зв'язку зі стріляниною, яку відкрили пасажири у вагоні.

Як передає Укрінформ, відповідну інформацію уточнили у пресслужбі АТ "Укрзалізниця" у Фейсбуці. (Раніше у компанії повідомляли, що стрілянина сталася в поїзді сполученням Київ – Новоолексіївка).

Згідно з повідомленням, внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Поліція обеззброїла двох пасажирів поїзда № 126 Костянтинівка-Київ - військовослужбовців, які відкрили стрілянину у вагоні. Вказані особи мали дозвіл на носіння зброї. Попередньо встановлено, що постріли були зроблені із табельної зброї.

Читайте також: Справу 15 учасників стрілянини у Броварах передали до суду

Порушників було знято з поїзда спецпризначенцями на станції Красноград. Після проведення слідчих дій поїзд продовжив рух за маршрутом. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. До прибуття правоохоронців залізничники вживали усіх можливих заходів, щоб 11 пасажирів вагону не постраждали.

Читайте також: У Харкові п'яний чоловік влаштував стрілянину з балкона

Наразі поїзд затримується в дорозі близько на 6 годин. В Укрзалізниці наголошують, що залізничники докладають максимум зусиль, щоб зменшити його відставання від графіка. Вже зібрана інформація про пересадки пасажирів вказаного поїзда. Компанія організовує найбільш зручні стикувальні маршрути для пасажирів, які прямують далі залізницею.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-