П’яний чоловік влаштував «феєрверк» з автомата і знеструмив пів Томашполя

П’яний чоловік влаштував «феєрверк» з автомата і знеструмив пів Томашполя

Фото
Укрінформ
На Вінниччині поліцейські затримали зловмисника, який влаштував стрілянину замість феєрверку, та знеструмив частину Томашполя.

Про це повідомляє поліція Вінницької області на своїй сторінці у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"14 березня в ході проведення спеціальної операції Сирена поліцейські затримали вінничанина, який на святкуванні дня народження замість феєрверків здійснив вгору більше двадцяти пострілів з автомата та намагався втекти від поліції на автомобілі. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав. Чоловіка помістили до ізолятора тимчасового тримання", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що близько 20-ї години до поліції надійшло повідомлення про те, що біля місцевого кафе невідомий почав стріляти з автоматичної зброї, внаслідок чого пошкодив високовольтний електричний кабель. Це призвело до знеструмлення більшої частини селища Томашпіль. Після цього хуліган з місця події втік на автомобілі Porsche Cayenne.

Для затримання озброєного зловмисника на території області вводилась в дію поліцейська операція "Сирена". Працівники кримінальної поліції спільно з бійцями КОРДУ близько 23 години затримали підозрюваного на території смт. Агрономічне Вінницького району.

Читайте також: Поліція спіймала у Харкові хулігана, який влаштував 16 «мінувань»

Ним виявився 35-річний мешканець Вінниці. Чоловіка затримали в процесуальному порядку згідно ст.208 КПК України. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За попередньою інформацією, зловмисник перебував на святкуванні дня народження в кафе у смт Томашпіль. Чоловік обурився, що під час свята не було феєрверків, тому на вулиці взяв з багажника автомобіля автоматичну зброю та почав стріляти вгору. Це призвело до пошкодження електричного кабелю і знеструмлення більшої частини населеного пункту.

Читайте також: У Раді зареєстрували законопроєкт про штрафи за образу правоохоронців

Такі дії кваліфіковані слідством як умисне знищення або пошкодження майна, вчинене загальнонебезпечним способом згідно з ч.2 ст. 194 Кримінального кодексу України. За такий злочин може загрожувати до десяти років ув’язнення.

Наразі слідством готується матеріали для оголошення затриманому про підозру у вчиненні зазначеного злочину та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Слідчі дії тривають. Усі обставини злочину встановлюються.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-