Негода в Україні: 14 лютого

Негода в Україні: 14 лютого

Оновлюється
Укрінформ
14 лютого в Україні очікується 3-13° морозу. У західній частині, вночі і в північних областях - невеликий сніг, на решті території без істотних опадів. На дорогах більшості областей ожеледиця. 

Проїзд дорогами загального користування в Україні забезпечено, водночас у деяких областях продовжують діяти обмеження руху транспорту.

* * *

На Закарпатті тривають пошуки другого туриста, який заблукав у горах, залучено авіацію ДСНС, проте рятувальну операцію ускладнюють погодні умови.

* * *

На Закарпатті рятувальники знайшли одного туриста, який заблукав у районі гори Гемба.

* * *

Рятувальники нагадали, як виявити обмороження, та що робити, коли воно сталося.

* * *

Упродовж минулої доби до медичних закладів Львівської області потрапили троє осіб із діагнозом переохолодження, один чоловік помер.

* * *

Протягом суботи з Києва вивезли рекордну масу снігу - майже 14 тисяч тонн.

* * *

В Україні залишаються без електропостачання 11 населених пунктів, знеструмлених унаслідок складних погодних умов.

* * *

Як повідомляє ДСНС, станом на 07:00 cпостерігається місцями невеликий сніг у Кіровоградській, Тернопільській та Хмельницькій областях. Підрозділами ДСНС протягом доби вивільнено з снігових заметів 938 транспортних засобів (з початку негоди – понад 2 тис. 250 од.), у т.ч. 26 карет ШМД (з початку негоди - 75) та 12 автобусів (з початку негоди - 56), надано допомогу близько 1 тис. 150 осіб (з початку негоди – близько 4 тис. 300 осіб). Прибрано 1 повалене дерево (з початку негоди -21).

***

Через складні погодні умови рух транспорту обмежено на Волині, Прикарпатті, а також у Вінницькій, Рівненській та Хмельницькій областях.

* * *

Як Україна боролася з негодою 91011,12  та 13 лютого. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-