У Конотопі пошкодили пам’ятний знак загиблим за волю України

У Конотопі пошкодили пам’ятний знак загиблим за волю України

Фото
Укрінформ
У Конотопі на Сумщині пошкоджено пам’ятний знак загиблим за волю України.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив старший інспектор відділу комунікацій ГУ Нацполіції у Сумській області Володимир Крупецьких.

«Про пошкоджений пам’ятний знак загиблим за волю України, який знаходиться у центрі Конотопа, до поліції повідомили небайдужі містяни. А пізніше з офіційною заявою про це звернувся і голова громадської організації «Конотопське об’єднання ветеранів війни за незалежність України». На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом підрозділу. Під час огляду місця події правоохоронці з’ясували, що на пам’ятному знаку дійсно є пошкодження у вигляді численних сколів у центральній його частині», - розповів Крупецьких.

Наразі за даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження та проводяться всі необхідні заходи для встановлення причетної до злочину особи та її місцезнаходження.

Читайте також: Польща обіцяє взяти під захист братську могилу УПА на горі Монастир

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні поліція Тернопільської області інформувала про факт вандалізму над пам’ятником воїнам Другої світової війни у селі Нирків Заліщицького району.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-